top of page

HOPEAKORUT

B2-01.jpg
9ppopipi-01.jpg
hjgjcj-01.jpg
Untitled-13523.png
yrtyryrtyryry-01_edited.jpg

Korut, kuten kaikki asusteet, ilmaisevat käyttäjäänsä, hänen tyyliään ja tyylitajuaan. Koru täydentää asun, tekee siitä tilanteeseen sopivan ja luo arvokkuutta. Suunnittelemani korut ovat näyttäviä, rohkeita ja ne vetävät huomiota puoleensa. Jo yksittäinen koru antaa viimeistellyn elegantin silauksen asukokonaisuuteen. Ne lumoavat ja yllättävät.

 

Usko, että jokaisella korulla on oma sielu. Se on yksilö, joka puhuttelee ja koskettaa käyttäjäänsä sydäntä.

 

Korut on valettu täydestä 925-hopeasta ja ne on valmistettu käsityönä Suomessa. Käytän itse kehittämääni luonnon muotoja jäljittelevää tekniikkaa.

Jokainen koru on uniikki yksittäiskappale, jolla on oma tarina.

Suunnittelen koruja, kuten sormuksia ja kaulakoruja, myös tilaustyönä. Koruja on mahdollista sovittaa ja muokata asiakkaan toiveiden mukaan ennen niiden valamista. Tilaustöiden valmistamiseen menee toiveista ja sovituskerroista riippuen 1 - 6 kk. Yksittäisen korun lopullinen hinta riippuu sen koosta, suunnittelun määrästä ja toimitustavasta. Veloitan suunnittelusta ennakkomaksun, joka on esim. vihkisormuksissa 200 euroa.

Ota yhteyttä!

 

Yksittäisiä esittelykappaleita on mahdollista sovittaa erikseen sopimalla Lahdessa, Kouvolassa ja Kotkassa. Toimitan koruja tilauksesta EU:n alueella kuriiripostina. 

Koruja on mahdollista vuokrata esimerkiksi juhliin, kuvauksiin tai näytöksiin.

Vaihtuva erä koruja on myös myynnissä Lahdessa Top Dei Top Fashion -butiikissa.

Osoite: Hämeenkatu 13, 15110 LAHTI. 

bottom of page